Aarhusiansk vækst-virksomhed inden for kunstig intelligens sikrer investering på 30 millioner kr. fra dansk kapitalfond

Aarhus, 6. august 2021

Capturi har sikret sig en investering på  30 millioner kr. fra kapitalfonden VækstPartner Kapital. Pengene skal gå til at skalere forretningen i Norden samt videreudvikle selskabets teknologi, der giver kunderne værdifulde analyser til implementering i forretningen. Selskabets ejerkreds inkluderer Vækstfonden, nøglemedarbejdere og nu også VækstPartner Kapital.

Capturi er en aarhusiansk virksomhed med 25 medarbejdere, der arbejder med talegenkendelse og samtaleindsigter. De hjælper virksomheder i Skandinavien med at analysere deres kundedialoger og automatisere analyse heraf, således kundeinteraktioner optimeres.  Capturi servicerer virksomheder, der sætter kunderne forrest og aktivt arbejder med at sætte kunden i centrum ved hjælp af avanceret teknologi. Selskabets ambition er at blive den førende spiller i Nordeuropa inden for talegenkendelse og samtaleindsigter.  

Capturi analyserer årligt mere end 6  millioner samtaler og har siden lancering for kun godt et år siden  fået mange store danske selskaber som kunder, herunder Salling Group, COOP, EWII, Lunar, DAO, ASE, Red Barnet, Rejsekort, DLG, JP Politikens Hus, Berlingske og Jysk Fynske Medier. Flere af disse kunder har ved hjælp af Capturi styrket deres kundetilfredshed, mere end fordoblet fastholdelsen af kunder og gjort kundedialogerne signifikant mere effektive. 

Kapitalforøgelsen er et væsentligt skridt på en spændende rejse, hvor Capturi skal ekspandere til nye markeder og videreudvikle vores produkt, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe vores kunder til at levere bedre kundeoplevelser til forbrugere og borgere“, siger direktør Tue Martin Berg. 

Investering på 30 millioner kr.

Capturi har opbygget en succesfuld forretning på kun 12 måneder og har ansat et imponerende team samt arbejder meget modent med en ekstrem spændende teknologi. Deres forretning og vækstrejse passer rigtig godt til vores investeringstilgang med fokuserede softwarevirksomheder med stort vækstpotentiale.  Vi glæder os til at være med på rejsen og bidrage til den næste danske succes inden for software og kunstig intelligens”, siger Anders Tvegaard, Partner hos VækstPartner Kapital. 

No items found.

Du er måske også interesseret i....

No items found.