Capturis brug af underdatabehandlere

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores platform til jer i henhold abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender Capturi alene førende underleverandører med sikkerheden i top.

Nedenfor følger en angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling og link til de databehandleraftaler, vi har indgået med hver af dem.

Netic

Hetzner

Navn: Netic A/S (“Netic”)

Selskabs reg.nr.: 26762642

Adresse: Alfred Nobels Vej 25, 9220 Aalborg Øst, Denmark

Beskrivelse af behandling: Netic bruges til hosting af løsningen, herunder opbevaring og behandling af data, database- og platformsdrift, samt logning. Dermed behandles alle data i platformen, herunder kundernes persondata, af Netic som underdatabehandler.

Data opbevares krypteret inden for EU/EØS uden overførsel til tredjelande eller internationale organisationer.

Du finder en kopi af databehandleraftalen med Netic her.

Navn: Hetzner Online GmbH

Selskabs reg.nr.: Registration Court Ansbach, HRB 6089
VAT ID No. DE 812871812

Adresse: Industriestr. 25 – 91710 Gunzenhausen – Germany

Beskrivelse af behandling: Hetzner anvendes til processering af data fra dele af løsningen, herunder kunders persondata. Data opbevares krypteret i Tyskland uden overførsel til tredjeland eller internationale organisationer.
Personoplysninger behandles efter instruks i henhold til deres standard underdatabehandleraftale.

Du finder en kopi af databehandleraftalen med Hetzner her.

Flowmailer

Navn: Flowmailer BV (”Flowmailer”)

Selskabs reg.nr.:
KVK-no: 62154885
Vestigingsno.: 000031190243

Adresse: Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam, Netherlands

Beskrivelse af behandling: Flowmailer bruges til at afsende system-e-mails fra Capturi (e-mail gateway), og de anvender ikke underleverandører hertil. E-mails kan som eksempel være ved invitation til platformen, kommentarer oprettet mellem brugere o.lign. Flowmailer behandler brugerens fulde navn (hvis dette oplyses som del af oprettelsen i Capturi) og e-mailadresse.

Du finder en kopi af databehandleraftalen med Flowmailer her.