Sådan optimerer du kundeafdelingen ved hjælp af automatiserede trends

Det er en fordel at kunne imødekomme kundernes ønsker og forventninger og samtidig forebygge unødvendige opkald.

Derfor ønsker mange virksomheder at få et automatisk overblik over de aktuelle tendenser, der er i deres kundesamtaler. Det giver dem nemlig et overblik over, hvad kunderne typisk henvender sig om her og nu, så de hurtigt kan handle på de forespørgsler, de får i kundecentret.

Når virksomheder ønsker at opbygge et automatisk overblik over de nyeste tendenser, er det ikke kun for at spare tid og ressourcer på manuelle stikprøver. Automatiserede trends kan nemlig vise sig også at være kritiske for driften.

Derfor er trends vigtige for kundeafdelingen

En større dansk virksomhed oplevede et stigende antal opkald til deres kundecenter. Mange af kunderne nævnte en systemfejl, når de var logget ind på appen, som kundeafdelingen i samarbejde med IT-afdelingen kiggede nærmere på. Det viste sig, at der var problemer med en softwareudrulning, som de havde lanceret tidligere på ugen.

IT-afdelingen rullede opdateringen tilbage og fokuserede på at få løst fejlen, inden den atter blev rullet ud igen.

På den måde har den automatiske trend-oversigt bidraget til, at virksomheden hurtigt kan kommunikere til de rigtige afdelinger, lige så snart kunderne oplever generelle problemer med deres produkt eller service. Det giver bedre oplevelser for både kunder og medarbejdere.

No items found.

Du er måske også interesseret i....